6. FEBRUAR 2019 kl. 13:30
Uhre: Vi skal komme ud på Brøndby-måden

Ventetiden er snart forbi, og på søndag er det igen tid til at skulle i kamp, når FC Nordsjælland er modstanderen. Kampen er den første oven på en opstart i sædvanlig Brøndby-stil, og Mikael Uhre har været meget tilfreds med udbyttet i januar-måned.

- Jeg synes, at opstarten har været rigtig god. Vi er blevet belastet, som vi plejer, og der har været fine præstationer, hvor vi har arbejdet godt som hold og har fået en god energi ind i truppen. Så jeg synes, det har været en god opstart.

- Der var rimelig stor udskiftning i sommer, og når der er så mange nye på holdet, er der en del ting, der skal finpudses. Det har vi arbejdet godt på, og jeg synes også, at man har kunnet se her i opstarten, at relationerne bliver bedre, og at løbemønstrene sidder lidt mere i skabet. Man skal bare ind i vores spillestil, og det har vi haft mulighed for at komme i løbet af januar, fortæller Uhre, der selv har stået tre mål i træningskampene. 

Nu gælder det dog første turneringskamp i 2019, og Uhre forventer en svær kamp, hvor de blågule gæster skal være klar fra start.

- Vi ved jo, at FC Nordsjælland er et godt hold, og det er altid svært at komme op og spille på deres hjemmebane. Så det handler om at komme med en rigtig god energi, for de står klar til at straffe os, hvis vi læner os tilbage. 

- I det hele taget skal vi komme ud til foråret på Brøndby-måden, der kræver masser af energi. Og det er der også i holdet.

Der er kampstart kl. 16:00 i Farum, og selvom der allerede er godt fyldt op i udebaneafsnittet, er det stadig muligt at sikre sig en billet til opgøret – det kan du gøre her.