Zorniger: Start 11'eren er næsten på plads

01.02.2019 13:10

Den femte og sidste træningskamp i opstarten til forårets kampe bliver spillet i morgen kl.13:30 på Brøndby Stadion, og her er modstanderen polske Pogon Szczecin.

Cheftræner Alexander Zorniger har været tilfreds med holdets indsats i opstarten, og trænerteamet er ved at nærme sig en start 11'er.

- Det har været en fin opstart, og jeg hæfter mig især ved, at der har været god intensitet i holdet. Ligesom i tidligere opstarter, vi har haft, så handler en opstart ikke blot om at komme i form og vores arbejde med spillerne, men det er også spillernes chance for at vise sig frem og bevise over for os, at vi skal give dem chancen.

- Der er altid nogen, der overrasker positivt i en opstart, og det har også været tilfældet denne gang, hvor flere har været gode til at vise sig frem.

I de fire tidligere træningskampe i denne opstart har trænerteamet skiftet hyppigt ud i pauserne, men det bliver ikke tilfældet i morgen, forklarer cheftræneren.

- Vi har haft lejlighed til at se de fleste spillere i aktion et par gange nu, og derfor er der ikke behov for at lave mange udskiftninger på holdet i pausen i morgen, som vi har gjort i de forrige træningskampe. Med træningslejren og de fire træningskampe i baggagen, har vi nu det meste af en mulig start 11'er på plads, men der er stadig positioner, hvor der er stor konkurrence.

- Så nu gælder det om at møde op og vise sig frem i morgen og til træningerne i næste uge, så man kan bevise, at man skal i spil til startopstillingen på næste søndag, når modstanderen hedder FC Nordsjælland, og foråret for alvor starter.

Træningskampen spilles på Brøndby Stadion i morgen kl.13:30, hvor der vil være adgang for fans ligesom abonnenter af Brøndby Indefra vil kunne se kampen streamet live på appen.