31. JANUAR 2019 kl. 22:34
Brøndby IF lejer Luke Singh

Den 18-årige Luke Singh fra Toronto FC har i januar trænet med Brøndby IF’s spillertrup i et par uger og blandt andet på træningslejren i Dubai.

Luke Singh har gjort et godt indtryk på trænerstaben og sportsdirektør Ebbe Sand, og man har derfor ønsket at tilknytte Luke på en lejeaftale i resten af 2019.

Sportsdirektør Ebbe Sand forklarer:

- Luke har trænet rigtig godt med og vist os, at han har et potentiale, som er værd at arbejde videre med. Han har vist i træningerne med os, at han er arbejdsom og har et godt blik for spillet, og så kan vi se, at vores aggressive spillestil passer rigtig godt til hans måde at spille på.

- Nu er to uger jo ikke lang tid at vurdere det fulde potentiale for så ung en spiller, så derfor har vi i første omgang lavet en lejeaftale med Toronto FC, så vi kan arbejde videre med Luke og se hvor langt potentialet rækker.

18-årige Luke Singh er født i Ontario i Canada, men har valgt at repræsentere Trinidad & Tobagos landshold. Hos Toronto FC har Luke spillet for U19-holdet. I Brøndby IF vil han blive en del af Superliga-truppen og får trøjenummer 25.