11. JANUAR 2019 kl. 17:18
Simon Hedlund: Ikke i tvivl om Brøndby IF

Vi har netop offentliggjort tilgangen af 25-årige Simon Hedlund og den offensive svensker, som både kan spille på midtbanen og i angrebet, er glad for at komme til Vestegnen.

- Jeg har haft et par gode sæsoner i 2. Bundesliga i Union Berlin, men i denne sæson har jeg savnet spilletid, og det offensive fodbold Brøndby IF tiltaler mig rigtig, rigtig meget. Jeg kender presfodbold rigtig godt fra Tyskland, hvor det er meget udbredt, så Brøndby IF’s måde at spille på passer mig godt, da jeg er offensiv i min spillestil, og hurtig med og uden bold.

- Da muligheden bød sig for et skifte til Brøndby IF, var jeg klar med det samme og ikke i tvivl. Jeg føler, at jeg har meget at give til klubben, og det glæder jeg mig nu til at bevise. Johan Larsson var anfører i IF Elfsborg, da jeg også spillede der, og han har flere gange fortalt mig om klubbens fantastiske fans, så dem glæder jeg mig virkelig meget til at skulle spille for.

Simon Hedlund fortæller, at han nu ser frem til at møde sine holdkammerater og komme i gang med træningen.

- Ligesom i andre store klubber ved jeg, at der er kamp om pladserne i Brøndby IF, og derfor er jeg utrolig glad for at jeg kan være med i næsten hele opstarten, så jeg hurtigt kan få relationer med de andre spillere ind under huden. Som person er jeg arbejdsom og forventer ikke at få noget foræret fra nogen. Jeg har jeg tænkt mig at gå ind og gøre hvad træneren siger, og så må vi se, når forårssæsonen begynder, om jeg har gjort nok til en plads i startopstillingen.

Simon Hedlund får trøjenummer 27 og træner allerede første gang med truppen i morgen.