3. JANUAR 2019 kl. 13:30
Her er opstartsprogrammet for januar

På tirsdag møder spillerne ind efter en velfortjent juleferie til en række fysiske tests, og onsdag venter så den første træningsdag for Brøndby-spillerne. Traditionen tro kan den blågule trup se frem til et opstartsprogram med mange træninger, og i alt skal de også spille fire træningskampe.
 
Den første træningskamp finder sted i Brøndby allerede næste søndag den 13. januar, hvor modstanderen er BSF. Kampen bliver fløjtet i gang kl. 13:00, og du kan følge den live på Brøndby Indefra eller selv trodse vintervejret og se den i levende live. Opgøret bliver spillet på Brøndby Stadion, og der vil følge mere information om adgangsforhold her på siden.
 
Efter kampen mod BSF venter endnu en modstander fire dage senere, og her skal vi møde FC Roskilde, der råder over flere velkendte ansigter som Mikkel Thygesen, Nicklas Halse og vores udlejede angriber Andreas Bruus. Kampen spilles ligeledes på Brøndby Stadion kl. 13:00 og bliver streamet på Brøndby Indefra.
 
Herefter flyver truppen til Dubai, hvor årets første træningslejr venter fra den 19.-29. januar. Der skal trænes intensivt, ligesom der venter to træningskampe, inden foråret bliver skudt i gang i Superligaen. Første modstander er Lokomotiv Tashkent fra Usbekistan, som har vundet den hjemlige liga de seneste tre sæsoner. Kampen bliver spillet den 21. januar, og ligesom det er tilfældet med resten af vores træningskampe, kan du følge den direkte på Brøndby Indefra.
 
Dagen inden turen går hjem til Danmark, spiller vi den sidste træningskamp, og her er modstanderen kinesiske Henan Jianye FC fra den bedste kinesiske række.
 
Du kan som skrevet følge alle kampene live på Brøndby Indefra, hvor du også kan følge holdet gennem hele januars opstartsprogram. Du kan også følge os på Twitter, Facebook og Instagram, hvor der løbende vil blive opdateret fra de daglige træninger og træningslejren.