15. DECEMBER 2018 kl. 08:45
Zorniger: Spillerne vil give alt for at vinde i morgen

I morgen gælder det kalenderårets sidste kamp for Brøndby IF, og modstanderen hedder Vendsyssel FF. Der er kickoff kl.18:00 på Brøndby Stadion, og cheftræner Zorniger ser frem til en kamp, hvor han håber at fysikken over 90 minutter kan blive til Brøndby IF’s fordel.

- Vi har en spillestil, hvor vores fysik er afgørende. Vi spiller med stor intensitet og presser vores modstander fra start, og p.t. er vi i en rigtig stærk forfatning rent fysisk. Så når anden halvleg er i gang i morgen, og modstanderen måske bliver en anelse træt, så kan vi lægge yderligere på fysisk.

- Det så man os gøre en del i de første to sæsoner, og lige nu er vi i stand til på samme måde at øge presset i anden halvleg. Så det skal vi bruge til vores fordel i morgen, men det kræver selvfølgelig at vi lykkedes med vores grundlæggende spil, lyder det fra cheftræneren.

Brøndby IF mødte tidligere på sæsonen Vendsyssel FF på udebane, og her blev det til en kneben 2-1-sejr for de blågule, til trods for at vendelboerne gjorde det svært med deres hurtige omstillinger.

- I den første kamp slog vi Vendsyssel, til trods for at vi var i en svær periode tilbage i august. Vi vandt knebent 2-1, selvom vi faktisk førte 2-0, men vi havde det svært med deres hurtige omstillinger. Vendsyssel FF vil helt sikkert forsøge at ramme os igen med deres omstillinger, men vi skal være gode til ikke at give dem chancer, og vi har vist i de sidste par kampe, at vi er blevet bedre til at lukke vores modstandere ned.

- Kaiser og Kamil sidder begge ude med karantæne, og vi har i denne uge haft lidt sygdom hos Ante, ligesom Nikolai heller ikke har været helt på toppen, men vi har holdet og truppen til at vinde. Jeg ved, at spillerne vil give alt hvad de har i sig, for at vinde den sidste kamp før julepausen.

Har du ikke allerede billet eller sæsonkort, så kan du købe billet her.

Fanzonen åbner allerede kl.15:00, hvor der vil være pyntet op til jul og tændt for varmen. Der kommer food trucks, der blandt andet har flæskestegssandwich, frikadeller og rødkål samt confit de canard-sandwich på menuen. Der er også gløgg og god kaffe at varme sig på. 

Foto: Getty Images