14. DECEMBER 2018 kl. 10:20
Uffe Bech vender tilbage til Hannover

Siden transfervinduets sidste dag har Uffe Bech været tilknyttet Brøndby IF på en kort lejekontrakt fra Hannover 96. I dag kan sportsdirektør Troels Bech meddele, at man har valgt ikke at udnytte købsoptionen på Uffe Bech.

Det betyder, at Uffe Bech vender tilbage til Hannover 96 ved årsskiftet.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller om beslutningen.

- Vi har været rigtig glade for at have Uffe hos os i dette efterår, men han har desværre ikke været til rådighed, siden han udgik efter blot ti minutter af Derby-kampen mod FCK. Vi har ikke en finger at sætte på hans niveau eller indstilling, og i de kampe, han har spillet for os, har vi set det høje tekniske niveau, han har i sig.

- Vi har en sidste kamp tilbage i efterårssæsonen, og her møder vi Vendsyssel på søndag. Før kampen bliver fløjtet i gang på søndag, vil vi derfor give Uffe et pænt farvel foran klubbens fans og ønske ham held og lykke med fremtiden.

Uffe Bech har ligeledes været glad for opholdet.

- Jeg har været glad for at være i Brøndby gennem de sidste par måneder. Jeg har lært nogle fantastiske mennesker at kende, både hvad angår spillere og tilknyttede folk i klubben. Fansene har taget virkelig godt imod mig, og jeg er dybt imponeret over opbakningen både på hjemmebane og udebane.

- Da jeg lagde mig til at sove dagen før Derby-kampen, havde jeg selvfølgelig set mine sidste seks ugers tid i klubben helt anderledes, men nogle gange er man ikke selv herre over alt her i livet. Jeg ønsker alle i Brøndby IF held og lykke med resten af sæsonen og tror på medaljer i maj!

Uffe Bech ankom til Brøndby IF efter sæsonens første 11 kampe, og han har siden da bidraget med syv kampe, et mål og en assist. Målet faldt i Herning mod FC Midtjylland - en kamp hvor Uffe Bech blev kåret til kampens spiller af fansene.

Foto: Uffe Bech