2. DECEMBER 2018 kl. 08:45
Radosevic: En god uge på træningsbanen

I aften står Hobro IK som modstandere på Brøndby Stadion, og de skal gerne holdes fra at score.

En af dem, der skal være med til at forhindre modstanderne i det, er Josip Radosevic, der ligger på den defensive midtbane foran forsvaret.

Det er vigtigt, at vi føler os sikre bagude og får lukket af, for det er lettere at vinde en kamp, når der ikke bliver scoret mod os – så kræver det kun ét mål i den anden ende for at vinde, lyder det fra den stærke nummer 22.

Han vi lige som resten af truppen gerne slutte året bedst muligt af.

- Vi skal fortsætte vores lille stime, der nu er på tre sejre i træk, hvis vi tæller pokalkampen mod BK Marienlyst med. Det har vi gode muligheder for, og vi har haft en god uge på træningsbanen, så jeg tror på, vi kan hente tre point i aften.

- Og det bliver fedt at være tilbage på Brøndby Stadion efter to kampe på udebane. Vores fans er helt fantastiske både hjemme og ude, men det er noget helt specielt at spille på hjemmebane med den kulisse, der altid er her, siger Radosevic.

Du kan købe billet til kampen her, og husk, at der i timerne op til kampstart er fødselsdagsfest for Brøndby IF i Nordens bedste Fanzone. Klubben fylder 54 år på mandag den 3. december. Se programmet her.

Foto: Getty Images