1. DECEMBER 2018 kl. 20:25
Kamil Wilczek er årets spiller i Brøndby IF

Traditionen tro blev årets spiller i Brøndby IF 2018 kåret på årsfesten den første lørdag i december. Årets spiller i Brøndby IF blev Kamil Wilczek, der med afstand fik flest stemmer af de frivillige i Brøndby IF. Det var et stærkt felt bestående af Hany Mukhtar, Johan Larsson og Kamil Wilczek.

Kamil Wilczek var beæret over titlen som årets spiller og, at det var som sædvanlig de frivillige i klubben, der stod for kåringen. Du kan se Kamil Wilczek modtage prisen her.

Hos kvinderne var Katrine Abel, Nanna Christiansen og Louise Winter nomineret til årets spiller. Det var Nanna Christiansen, som med imponerende 35 mål kunne tage titlen som årets spiller 2018.

Kåringen kommer efter store præstationer for Brøndby IF’s kvinder, hvor det blev til en 1/8-finale i Champions League, en pokaltitel og sølvmedaljer i 3F-ligaen sidste sæson - og en nuværende førsteplads som ubesejrede.