24. NOVEMBER 2018 kl. 08:50
Zorniger: Altid meget åbne kampe mod SønderjyskE

2-0 vandt Brøndby IF over AGF på Brøndby Stadion i forrige runde i Superligaen, og nu går turen så til i Haderslev. Her skal Brøndby-mandskabet op imod SønderjyskE, som i sæsonens første opgør mellem de to hold tog alle tre point med hjem.

I morgen skulle det gerne blive Brøndby IF, der tager alle tre point med hjem til Vestegnen, og opskriften lyder ifølge cheftræner Alexander Zorniger på struktur og en stærk defensiv organisation.

- Da vi tabte vores første opgør mod SønderjyskE, skete det fordi, vi manglede fokus på vores defensive organisation og struktur på banen. Så vi ved, hvor vigtigt det er at have en god struktur på banen mod netop et hold som SønderjyskE.

- Det er nemlig altid meget åbne kampe, når vores to hold spiller mod hinanden, og i morgen vil SønderjyskE gå ud og forsøge at slå os på omstillinger og standardsituationer. Derfor skal vi have en stærk struktur og være ligeså organiseret, som vi var mod AGF i sidste runde, hvor vi vandt 2-0. 

Netop mod AGF viste Brøndby-holdet en masse af de takter, cheftræner Zorniger vil se i morgen på Sydbank Park.

- SønderjyskE har ligesom AGF en masse fart i holdet, men det klarede vi godt mod AGF i sidste runde, fordi vi var vi rigtig godt organiseret, især i midterforsvaret. Vi skal derfor finde meget af det samme spil frem igen og presse SønderjyskE ligesom, vi var gode til at presse AGF, men det kræver, at vi er så organiseret, at vi hele tiden ved, hvor vi har hinanden på banen. 

Før denne runde i Superligaen ligger 11 hold inden for blot seks point af hinanden, så det er en Superliga som er utrolig tæt.

- Rigtig mange hold gjorde det klart før sæsonen, at de havde et mål om top seks, så det overrasker mig ikke, at der er mange i spil om at komme med i Mesterskabsspillet. Et hold som Esbjerg har overrasket virkelig positivt, mens vi selv gerne ville have haft flere point, end vi p.t. har. 

Overvejer du at tage til Haderslev og støtte holdet, så er der stadig pladser på det nye udebaneafsnit på Sydbank Park i Haderslev. Billetter kan købes her og øvrig faninformation findes her. Kampen har kickoff kl.16:00 og vises på Canal 9.

Foto: Getty Images