Uhre: Vi skal være der mentalt

20.11.2018 15:00

På torsdag gælder det fjerde runde i Sydbank Pokalen, hvor vi skal til Odense og spille mod BK Marienlyst. Det er første kamp efter landskampspausen og sejren over AGF lige inden, men Mikael Uhre forventer ikke en let opgave, selv om modstanderne er fra den tredjebedste række.

- Pokalfodbold er chancen for de lidt mindre hold for at vise, hvad de er lavet af. De kampe har deres eget liv, og det så vi også sidst mod Hillerød, hvor vi kom bagud. Det er altid nogle sjove kampe at spille, men vi må ikke undervurdere dem, lyder det fra Uhre, der sidste år spillede mod Brøndby IF i pokalturneringen, da SønderjyskE blev besejret.

- Der er altid flere på lægterne, når man spiller mod Brøndby IF, og det giver en anden atmosfære. Det har altid været et kvalitetshold og altid svære at møde.

Angriberen forventer at gå til kampen på samme måde som med alle andre modstandere – og så alligevel ikke helt.

- Jeg ved ikke, om det er anderledes rent mentalt, for alle kampe er vigtige, men selvfølgelig er der en anden game plan for et 2. divisionshold, når de skal møde et Superliga-hold, så det skal vi lige gøre os klar på. Det handler for os om at være der mentalt og give os fuldt ud, for så vil man også kunne se, hvorfor de spiller i 2. division, og vi spiller i Superligaen.

- Pokalen er rigtig vigtig for os. Det handler om at komme ud og gøre det godt i hver runde – og så er det jo den såkaldt lette vej til Europa, så der er masser af guld for enden af regnbuen, hvis man gør det godt, og jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke ville stå med en pokal i foråret, siger Brøndby IF’s nummer 11, der endnu engang understreger, at der ikke findes lette kampe.

- Det er selvfølgelig en anden opgave, end hvis man skulle spille en kamp i Superligaen, og man ser hvert år, at der er nogen, der falder på det, fordi de tænker, det er en walkover for dem, men det er pokalfodbold, og der er sjældent en walkover.

- Vi er godt forberedt og trænede godt i ugen op landsholdspausen. Der er god energi i truppen, og nu er vi i gang igen med træningen i dag, så det skal nok blive godt.

Foto: Getty Images