7. NOVEMBER 2018 kl. 14:50
Schwäbe: Vi skal udnytte de gode perioder

Der står landsholdspause på programmet hele næste uge, men heldigvis er der lige én Superliga-kamp inden. Og det er en rigtig klassiker.

AGF kommer på besøg fredag kl. 19:00, og her skal hjemmeholdet jagte genrejsning efter søndagens nederlag. Men selvom det ikke er blevet til point i de seneste to opgør, mener målmand Marvin Schwäbe, at der alligevel er mange elementer i de kampe, der kan hjælpe holdet til en sejr på fredag. 

- I de sidste to kampe har vi spillet godt i store perioder, og det er selvfølgelig det, vi skal huske hinanden på inden fredagens kamp. Så vi ser frem til kampen og håber, at vi kan få udnyttet de her gode perioder til et godt resultat, fortæller Brøndby IF’s nummer 1.

Schwäbe håber at se mange fans på fredag mod AGF, og han håber endnu mere, at han og truppen kan give dem alle sammen et godt resultat. 

- Det er aldrig nemt at tabe fodboldkampe, og den i søndags var selvfølgelig ingen undtagelse. Så man kan ikke bare trykke ’genstart’ og glemme sådan et nederlag. Men på fredag er det en aftenkamp på vores eget stadion med vores mange fans i ryggen, så man kan næsten ikke andet glæde sig til den. Og så håber vi at kunne give noget tilbage til fansene i form af et godt resultat.

- Jeg er overbevist om, at hvis vi leverer samme præstation på fredag, som vi gjorde i søndags, vil vi få et godt resultat. Der var som sagt mange ting, der fungerede godt, og jeg synes også, at vi havde rigtig godt styr på dem defensivt. Så det er det, vi skal holde fast i de næste to dage inden kampen. 

Der er kampstart kl. 19:00, og har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, kan det ordnes her. Der er som altid åbent i diverse lounger, ligesom Fanzonen også åbner dørene. Du kan se programmet her.

Foto: Getty Images