Vigen: Ikke sjovt for dem at spille mod os

28.10.2018 10:00

Sidste sæson bød vores to ture til Herning på to sejre. Og mandag venter endnu en kamp på Heden.

Kl. 19:00 møder vi FC Midtjylland på MCH Arena, og det er her, Zornigers mandskab skal forsøge at få sejr nummer tre i træk. Og selvom hjemmeholdet endnu ikke har tabt på hjemmebane, tror Lasse Vigen på, at han og holdkammeraterne kan give god modstand.

- Vi tager alle kampe i øjeblikket som vigtige kampe, for vi skal tilbage på sporet. Vi ved, at FC Midtjylland er et stærkt hold og rigtig gode på hjemmebane, men vi har vist, at vi er i stand til at udfordre dem på deres bane, fortæller Brøndby IF’s nummer 21, der sagtens kan bruge de to seneste sejre i Herning til noget.

- Det vidner om, at vi har formået at slå dem i egen hule, og vi havde nogle rigtig gode og spændende kampe sidste sæson. Selvom vi ikke har været i vores bedste forfatning på det seneste, ved vi, at vi kan byde dem op til dans.

Det er et fysisk stærkt hold, der venter på mandag, og især dødboldene har voldt mange Superliga-hold problemer. Men Lasse Vigen er overbevist om, at de blågule gæster også kan indgyde frygt hos hjemmeholdet.

- Det er egentlig ikke så meget anderledes end normalt. Man skal forsøge at vinde sine individuelle dueller, og vi ved, at de har nogle store styrker i dødbolde, hvor de har en masse fysik og højde. Men vi er godt forberedt på dem, og jeg synes også, at vi viste i vores tidligere opgør på Brøndby Stadion, at det heller ikke er sjovt for dem at spille mod os.

- Det allervigtigste er, at vi kommer tilbage til vores egen måde at spille på. Vi ved, at der ikke er nogen hold, der ikke vil få problemer mod os, hvis vi rammer vores spillestil og vores måde at gøre tingene på. Så vi skal fortsætte med at blive bedre som hold, og så er jeg sikker på, at de sejre og resultater, vi forventer af os selv, nok skal komme.

Der er kampstart kl. 19:00 på MCH Arena, og hvis du ikke har sikret dig billet endnu, kan du lige nå at gøre det, da der er meget få tilbage.

Foto: Getty Images