25. OKTOBER 2018 kl. 19:00
Kopplin stopper i Brøndby IF til årsskiftet

Efter en halvsæson i Brøndby IF skifter Björn Kopplin til vinter til Superliga-kollegaerne fra Randers FC.
 
- Vi har fra dag ét været tilfredse med den indsats, Björn Kopplin har lagt for dagen i Brøndby IF, men der har vist sig at være længere til spilletid med den store konkurrence på pladserne i forsvaret. Björn har ønsket spilletid, og da Randers FC har været særdeles interesseret i at få ham tilknyttet, så har vi accepteret, at Björn skifter på en transfer til vinter, også selv om det blev et kortere ophold, end nogen af os havde forventet.
 
- Björn har gjort et godt indtryk og er særdeles vellidt i klubben og blandt fans, men da der er så stor konkurrence om pladserne, og udsigten til spilletid begrænset, så har vi ikke villet stå i vejen for skiftet, forklarer sportsdirektør Troels Bech.
 
Björn Kopplin kom til Brøndby IF i sommer fra Hobro IK på en fri transfer, men skifter altså i januar til Randers FC.
 
Foto: Getty Images