Kopplin: Det har været kort, men fantastisk

25.10.2018 19:10

- Jeg er 29 år og vil gerne spille hver weekend.

Så kort kan det siges, når Björn Kopplin skal forklare, hvorfor han har valgt at stoppe i Brøndby IF til årsskiftet. Der var dog flere ord i forsvarsspilleren, der kun har positive ting at sige om sin tid i klubben.

- Det var kort tid, men også meget stort for mig. Jeg fik min egen sang og hørte den til de fire kampe, jeg har spillet. Fansene er helt fantastiske. Jeg sad på stadion og så kampen mod OB mandag aften, og der kom over 12.000 – jeg tænkte bare ”wauv, det her er en fantastisk klub.” Men jeg er som sagt 29 og vil spille hver kamp.

- Jeg har fået mange nye venner, og alle i klubben har været virkelig venlige. Et minde jeg altid vil have med, er, at kort tid efter jeg købte min hundehvalp, kom der en fan forbi klubben med en gave til min hund. Den lå bare på min plads i omklædningen, lyder det fra Kopplin, der på en måde vender hjem.

- Nu ser jeg frem til et nyt kapitel fra vinter, hvor jeg i Randers kommer til at spille for min gamle træner fra Hobro (Thomas Thomasberg, red.). Men først skal jeg gøre mit arbejde færdig her i Brøndby IF, for jeg vil vinde til hver en træning, hver en kamp, og jeg kommer til at give alt.

Foto: Getty Images