22. OKTOBER 2018 kl. 22:15
Radosevic: Fokuserer allerede på næste kamp

Det endte med et enkelt point i aftenens opgør mod OB på Brøndby Stadion. Og efter kampen var det en skuffet Josip Radosevic, der kunne kigge tilbage på kampen.

- I professionel fodbold er det svært at være tilfreds med at spille godt, når man ikke får de tre point. I hvert fald lige efter en kamp. Der er ikke så meget at gøre andet end at fokusere på næste kamp og på træningen i løbet af ugen.

- Vi får intet ud af at kigge tilbage, og allerede i morgen går vi til træning og kigger mod næste kamp. Det er sådan, man kommer videre fra sådan et resultat, der umiddelbart skuffer én, og det er vi alle klar over.

Næste kamp er mod FC Midtjylland på udebane, og der er stadig få billetter tilbage til kampen. Du finder dem lige her.