8. OKTOBER 2018 kl. 12:30
Nye tider for Brøndby Indefra

Brøndby Indefra har de sidste to år vokset sig stor, og i dag har rigtig mange fans downloadet appen, ligesom mange fans har oprettet et fast abonnement. Vi vil gerne give jer abonnenter endnu mere unikt indhold fra klubben, så i resten af efteråret kommer vi til at prøve en række nye formater af i appen, som abonnenter får adgang til at teste.

Helt konkret vil vi i resten af efteråret give alle abonnenter på Brøndby Indefra meget mere fodbold og mange flere detaljer fra hverdagen i Brøndby IF, som vi gerne vil have jeres feedback på. Vi kommer til at prøve en række nye formater af, såsom streaming af udvalgte Brøndby-kampe i Reserveligaen, mulighed for at se forskellige kampe fra Brøndby Masterclass og følge talenternes udvikling, gense alle 90 minutter fra vores kampe i Superligaen, ligesom vi vil give jer flere unikke indblik fra dagligdagen i Brøndby IF.

Første smagsprøve bliver dagens Derby i Reserveligaen, der vil blive streamet direkte

Men ud over feedback på de nye formater vi prøver af, så vil vi også rigtig gerne have jeres input. Hvad vil I gerne se mere af? Har I idéer til nye formater?

Hvis du vil være med til at bestemme, hvilken retning Brøndby Indefra skal bevæge sig i, så send en mail til [email protected] med dit forslag til, hvad du godt kunne tænke dig at se på Brøndby Indefra. 

Vi glæder os til at høre fra jer.