3. OKTOBER 2018 kl. 14:25
Brøndby IF spillere skal repræsentere landshold

Oktober kommer til at byde på landsholdsfodbold for flere af Brøndby IF’s spillere. For A-landsholdene spilles UEFA Nations League, men også en enkelt spiller fra Brøndby Masterclass har fundet vej til landsholdet.

Paulus Arajuuri
Paulus Arajuuri skal med Finland forsøge at fortsætte de flotte takter fra UEFA Nations League, hvor man i sidste omgang fik to sejre med. Denne gang møder Arajuuri og resten af landsholdet Estland og Grækenland. I sidste kamp mødte Finland netop Estland, hvor Arajuuri var med til at besejre dem med 1-0 hjemme i Finland. Første opgør bliver på udebane mod Estland den 12. oktober, og på hjemmebane mod Grækenland den. 15. oktober.

Besar Halimi
Finland og Paulus Arajuuri bliver ikke de eneste, som skal i kamp i UEFA Nations League. Besar Halimi er udtaget til Kosovos trup, der skal forsøge at følge op på den fine pointhøst på fire point efter to kampe, som man fik med sidst, der blev spillet UEFA Nations Leagues Liga D. Halimi kan med landsholdskammeraterne se frem til at møde Malta og Færøerne. Kampene spilles den 11. oktober og den 14. oktober.

Joel Kabongo
Joel Kabongo er atter udtaget til U21-landsholdet, hvor han skal forsøge at få sin debut. Holdet skal spille to uhyre vigtige kampe, hvor man kan kvalificere sig til EM. Den 12. oktober møder man Polen, som ligger to’er i gruppen blot ét point efter danskerne. Fire dage senere kommer Færøerne på besøg, som er sidste kamp i det indledende gruppespil i jagten på U21-EM.

Nikolai Laursen og Gregers Arndal-Lauritzen
Når U20-landsholdet tager til varmere himmelstrøg for at pudse formen af i venskabskampene mod Rusland og Sverige, bliver det med Nikolai Laursen og Gregers Arndal på holdkortet. U20-landsholdet tager til Marbella i Spanien, hvor der spilles to kampe den 10. oktober og den 13. oktober.

Mads Hermansen
U19-landsholdet skal en tur til Estland for at spille tre kampe i jagten på en plads til EM. Med på holdet skal Brøndby Masterclass-talentet Mads Hermansen, som sammen med resten af truppen, kan se frem til at skulle op mod henholdsvis Finland, Estland og Italien.

Hvis du synes, at de danske ungdomslandshold virker interessante, kan du følge dem på Facebook.

Foto: Getty Images