Nye ansigter i Brøndby IF

03.10.2018 10:00

I administrationen byder man velkommen til et velkendt ansigt, da den tidligere sikkerhedschef, Mickel Lauritsen, vender tilbage til sit gamle job efter at have været tilknyttet den engelske fodboldklub Liverpool FC. 

Om den "nye" sikkerhedschef siger administrerende direktør Jesper Jørgensen følgende:

- Vi er rigtig glade for at kunne byde Mickel velkommen tilbage i Brøndby. Der var en grund til, at en så stor klub som Liverpool FC valgte ham, og vi har heller aldrig været i tvivl om hans kvaliteter. Nu har Mickel valgt at komme tilbage til Danmark af familiære grunde, og det er vi selvfølgelig glade for, fortæller Jesper Jørgensen.

- I takt med at vi hele tiden udvikler klubben, har der været behov for flere hænder, så Mickel ansættelse kommer ikke på bekostning af noget andet. Vores nuværende sikkerhedschef, Tom Larsen, vil derfor gå over til en spændende, nyoprettet rolle som stadionchef, hvor der er en række opgaver, som går på tværs af stadion- og sikkerhedsopgaver.

Mickel Lauritsen tiltræder i november.

Ny team manager
Det er dog ikke kun i administrationen, at der bliver rokeret - det gør sig også gældende i den sportslige afdeling. Her stopper team manager Thomas Andersen efter mere end tre år i stillingen, og han bliver afløst af Troels K. Jensen.

Selv siger Troels K. Jensen om den nye stilling:

- Jeg har nydt mine mange år i DBU, hvor jeg har beskæftiget mig med fodbold bag et skrivebord og stået for organisering. Så nu glæder jeg mig også meget til igen at "få græs under fødderne" og være helt tæt på fodbolden.

Troels K. Jensen kommer fra DBU, hvor han har været i 10 år, mens han også har haft sin daglige gang i Brøndby IF's amatørafdeling tidligere.

Den nye team manager starter i Brøndby den 1. november og vil året ud arbejde sammen med den nuværende, Thomas Andersen.