25. SEPTEMBER 2018 kl. 15:00
Halimi: Hillerød bliver første skridt i forsvaret af vores titel

På torsdag tager Brøndby-truppen til Hillerød, hvor vi træder ind i dette års pokalturnering, der er blevet døbt Sydbank Pokalen.

Modstanderen er Hillerød Fodbold, der til daglig spiller i 2. division, og selv om de ligger to rækker under Superligaen, er det ikke en kamp, der bliver taget let på, fortæller Besar Halimi.

- Vi har alle sammen gode minder fra sidste sæson i pokalturneringen. Det er fedt, at den begynder nu, og kampen mod Hillerød bliver første skridt i forsvaret af vores titel.

- Det er ikke let at skulle spille mod de såkaldt mindre hold. Det er også svært mentalt, for vi har måske det bedste hold, men en kamp varer 90 minutter, og de spiller efter samme regler som os – så vi skal være klar. Det så vi sidste sæson, hvor vi kom bagud 1-0 mod Ledøje-Smørum Fodbold, og Hillerød skulle være bedre end dem. Så vi skal være klar, og vi er klar, understreger Besar Halimi, der på egen krop har prøvet at være i de fodboldstøvler, som Hillerød Fodbold er i.

- Jeg spillede engang i den tredjebedste række i Tyskland, og der var vi tæt på at slå Borussia Dortmund ud af pokalturneringen, så jeg ved, hvordan det er at spille mod et stort hold i pokalen.

- Det er formentlig den største kamp for Hillerød i sæsonen. De vil give alt, hvad de har, så vi skal ud og vise vores kvaliteter og holde fokus – så er jeg sikker på, vi nok skal vinde den kamp, understreger Brøndby IF’s nummer 5.

Der er kickoff i Hillerød kl. 19:30 på torsdag den 27. september, og du kan købe din billet til kampen her.

Foto: Getty Images