13. SEPTEMBER 2018 kl. 14:26
Kaiser: Fremskridt spillemæssigt

På søndag ruller Superliga-fodbolden igen. Det bliver hjemme på Brøndby Stadion, hvor SønderjyskE kommer forbi.

Brøndby-truppen var i går samlet efter diverse landskampe, og det er en samling spillere, der glæder sig til at tage fat igen. Og det gælder ikke mindst midtbanespilleren Dominik Kaiser.

- Pausen var vigtig for os, og vi har alle sammen nydt at have et par fridage. Nu er vi klar igen og fokuserer på den næste del af sæsonen og først og fremmest den næste kamp mod SønderjyskE. Vi har masser af kampe, nu når pokalturneringen også starter for vores vedkommende, og vi vil gerne forbedre os fra kamp til kamp.

- Der var mange gode ting at tage med fra kampen mod FC Midtjylland. Det var ikke det ønskede resultat, men det var vigtigt for os at se fremskridt spillemæssigt. Det gav en god fornemmelse, og nu er det så op til os at blive på det niveau og gerne rykke os yderligere hver weekend – selv om det vigtigste i fodbold er resultatet, og selvfølgelig går vi efter at vinde hver kamp, understreger Dominik Kaiser.

Han glæder sig over, at første kamp efter landskampspausen er hjemme på Brøndby Stadion.

-  Vi glæder os til at se masser af fans på stadion. De er fantastiske, og var det også mod FC Midtjylland. Vi vil gøre alt for at give dem en sejr og tre point på søndag.

Du kan købe din billet til kampen mod SønderjyskE her. Der er kickoff på Brøndby Stadion kl. 16:00.

Foto: Getty Images