13. SEPTEMBER 2018 kl. 16:00
Besar Halimi: Meget glad for tiden

Landsholdspausen er ovre, og flere af de spillere, der har været i aktion for deres land, er nu vendt tilbage til Brøndby. En af dem, der fik spilletid i løbet af den seneste uge, er Besar Halimi. Med Kosovos landshold vandt han 2-0 over Færøerne, og mens det var en god start på Nations League, var det også en betydningsfuld kamp for hjemmeholdet.

- Det var en meget speciel kamp. Præsidenten for forbundet, som nationalstadionet også er opkaldt efter, døde tidligere på året, og det her var første kamp hjemme i Kosovo. Vi har allesammen følt os meget heldige at kunne være en del af landsholdets opblomstring, fortæller Hlaimi, der blev skiftet ind efter 68 minutters spil. 

- Vi spillede første kvalifikationskamp sidste år, og i denne omgang kunne vi så spille vores første kamp i Nations League. Det har ikke altid været lige nemt for Kosovo som land, hvor der har været meget krig og uro. Så det er dejligt at kunne se folk være glade og begejstrede over deres landshold. Og så vandt vi jo endda, fortæller Halimi med et smil. 

Nu gælder det igen Superligaen, og på søndag kl. 16:00 er det SønderjyskE, der er modstanderen hjemme på Brøndby Stadion. Og Brøndby IF’s nummer 5 ser frem til både den kamp, men også de næste, der venter. 

- Jeg er meget glad for tiden. Selvfølgelig har de seneste uger været lidt travle med landshold og træning, men jeg er glad for at være tilbage her i Brøndby. Jeg ser meget frem til at skulle spille med de nye og gamle spillere, og jeg synes, vi har et rigtig godt hold med masser af potentiale.

- Det bliver som altid en hård kamp mod SønderjyskE, men vi går selvfølgelig efter sejren her på Brøndby Stadion. Sidste gang vi mødte dem her på hjemmebane, spillede vi en fantastisk kamp. Den endte vistnok 4-0 – eller nu siger jeg ”vistnok”, men jeg kan faktisk tydeligt huske det, fordi jeg scorede det sidste mål, griner Hailmi. 

- Så det ville være rigtig fint, hvis vi kunne gentage den kamp.

Der er kickoff på Brøndby Stadion kl. 16:00 på søndag, men der vil også være aktiviteter i timerne før. Du kan få et overblik her. Og har du endnu ikke sikret dig billet til opgøret, kan det klares lige her. 

Foto: Getty Images