Radosevic: To hold i samme situation

02.09.2018 09:00

I aften er fokus atter rettet mod Superligaen, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion. Kampen bliver sparket i gang kl. 20:00, og på midtbanen glæder Josip Radosevic sig til første møde med Midtjylland.

- Det bliver en kamp mellem to hold i lidt samme situation. De røg også ud af Europa League, så nu har de kun ligaen at fokusere på, hvor de skal have en sejr på søndag – præcis ligesom os. Så jeg er sikker på, at det bliver en god kamp mellem to tophold, og vi håber selvfølgelig, at vi kan lægge lidt afstand til dem, fortæller Brøndby IF’s nummer 22.

Og han fortæller også, at tilskuerne på Brøndby Stadion i aften kan regne med at se et Brøndby-hold, der kæmper for hver en millimeter. 

- I alle kampe vil vi vise os bedst muligt frem, og selvom det nogle gange ikke lykkes, skal vi altid give alt, hvad vi kan i hver eneste kamp. På søndag er det endnu en stor kamp på Brøndby Stadion, og jeg er sikker på, at hele holdet kommer til at give sig 100% for at vinde.

Efter aftenens opgør ligger Superliga-bolden stille, da der er landsholdspause. Og som ny mand kan Radosevic bruge den til at komme endnu mere ind i spillestilen – og her ville en sejr mod FC Midtjylland hjælpe.

- Der er stadig plads til forbedringer, men jeg synes, at det hele falder mere og mere på plads i forhold til spillestilen. Det er altid rart at være med oppe i toppen af ligaen, og det kan også hjælpe i den daglige træning, så en sejr på søndag vil også betyde, at vi kan gå to ugers træning i møde velvidende om, at vi ligger godt til i tabellen. 

Der er kickoff kl. 20:00 i aften, og du kan købe billet her. Og på Betfair kan du lige nu få odds 1.90, hvis du tror, at Radosevic og holdkammeraterne vinder aftenens opgør på Brøndby Stadion.

Foto: Getty Images