31. AUGUST 2018 kl. 16:00
Ny kontrakt til Andreas Bruus

Angrebstalentet Andreas Bruus har forlænget sin kontrakt med Brøndby IF, så den nu løber til sommeren 2021.

- Vi har troen på, at Andreas Bruus kan udvikle sig til den angriber, vi har set potentialet til i de sidste mange sæsoner, men for at tage det skridt i sin udvikling, er spilletid alfa omega.

- Den er der lidt længere til på de forreste pladser i vores Superliga-trup pt., og derfor er vi blevet enige om, at Bruus udlejes til FC Roskilde for resten af den igangværende sæson. Det betyder forhåbentlig en masse spilletid i den næstbedste række, så hans udvikling tager endnu mere fart, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech.

19-årige Andreas Bruus har taget turen gennem hele Brøndby Masterclass, men har allerede fået debut for Superliga-mandskabet. Det gjorde han 10. december 2017 mod AGF på Brøndby Stadion. Efterfølgende er det blevet til tre kampe mere i den bedste danske række, og nu skal der med lejemålet til FC Roskilde bygges på udviklingen, så det kan blive til endnu flere kampe for Brøndby IF.

- Mit mål er at score så mange gange som muligt for Brøndby IF. Jeg har nogle rigtig dygtige holdkammerater, der står foran mig i hierarkiet lige nu, så det giver god mening for mig, at få en masse minutter i benene i FC Roskilde.

- Jeg er sikker på, at det kan være med til at udvikle mig endnu mere, og at jeg kan komme stærkere tilbage til Brøndby IF, lyder det fra angrebstalentet selv.

Foto: Getty Images