Palmå: Opbakningen er overvældende

30.08.2018 08:42

Brøndby IF forventer et overskud for året 2018 før skat i niveauet plus 12 mio. kr. til 22 mio. kr., og for direktør Ole Palmå er den kommercielle fremgang et bevis for den enestående fælleskab, der er i Brøndby IF mellem fans, sponsorer, partnere og klubben. 

- Vi har i første halvår af 2018 løftet fællesskabet til nye højder. Vi har i 2017 og i første halvår af 2018 iværksat en række kommercielle initiativer, som kombineret med et flot sportsligt forår gør, at vi kommercielt står stærkere end længe og har forudsætningerne for at fortsætte det momentum, vi oplever. 

- Vi har længe haft det absolut mest attraktive tv-produkt i Superligaen, og i det første halvår af 2018 har vi endnu engang oplevet en massiv fremgang af tv-seere, ligesom vi har oplevet en stor stigning af tilskuere til vores kampe på Brøndby Stadion. Det er overvældende at opleve, hvordan Brøndby-fans i den grad følger holdet og rejser land og rige rundt for at være en del af fællesskabet, uanset om vi spiller ude eller hjemme. 

I første halvår af 2018 steg Brøndby IF’s entre- og tv-indtægter med 35%, og partner- og sponsorindtægterne steg med 24%.

- Vi har i første halvår oplevet en stor tilgang af nye partnere, som vi er stolte over at kunne byde velkommen til fællesskabet. Samtidig har vi en række partnere, som har været her i flere årtier, og som år efter år får stor kommerciel værdi af at være en del fællesskabet. Den loyalitet er ganske enkelt uundværlig, og den fortsatte værdiskabelse år efter år beviser, at vi hele tiden fornyer os og forstår, hvor vigtigt det er, at vi skaber værdi for vores partnere. 

- Sidst, men ikke mindst, er jeg ikke i tvivl om, at en stor del af den kommercielle succes, vi oplever, skyldes at vi sammen med vores partnere har et tæt samarbejde med klubbens fans, hvor vi hele tiden arbejder på at skabe nogle rammer for vores kampe, som gør, at man som fan eller partner får værdi og ønsker at komme tilbage. Det er ikke raketvidenskab, men inddragelsen af interessenter i udviklingen af klubben skaber en dynamik og et fællesskab, der skaber fremdrift for alle parter. 

Brøndby IF’s nettoomsætning i 1. halvår 2018 udgjorde 92,2 mio. kr. mod 67,8 mio. kr. i samme periode sidste år, hvilket er en stigning på 36% i forhold til samme periode sidste år.

Du kan læse hele halvårsregnskabet her.