30. AUGUST 2018 kl. 18:30
Halimi: Har savnet klubben

Brøndby IF har netop offentliggjort købet af Besar Halimi fra tyske FSV Mainz 05. Den 24-årige midtbanespiller var sidste år på leje i Brøndby IF, men kan nu kalde Vestegnen for sit hjem de næste to år. Besar Halimi glæder sig over at være tilbage i den blågule trøje på en permanent kontrakt.

- Jeg er utrolig glad for at være tilbage i Brøndby IF. Det tog et stykke tid før det kunne blive muligt, men at være tilbage med drengene og at få muligheden for at spille på Brøndby Stadion og for klubbens fantastiske fans igen er helt utroligt. Sidste sæson var den bedste i min karriere, selvom den ikke endte, som vi ønskede. Vi vandt pokalen som et hold og havde så mange gode øjeblikke, så jeg glæder mig til at blive en del af holdet. 

Det var tilbage i juni, at Besar Halimi sagde på gensyn til holdkammeraterne og klubben, og han lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at se holdkammeraterne igen og komme ud på banen og spille kampe.

- Jeg har virkelig savnet holdkammeraterne og klubben. Jeg har aldrig haft et så stærkt forhold til en klub eller holdkammerater før, som jeg havde her i Brøndby IF i sidste sæson. Det er en trup og en stab med så mange dygtige og flinke mennesker, så nu glæder jeg mig til at se dem alle igen og gå ud på banen og vinde sammen som hold. 

Besar Halimi får trøje nummer 5 og støder til truppen i morgen fredag den 31. august