30. AUGUST 2018 kl. 18:30
Besar Halimi tilbage i Brøndby IF

Han spillede en stor del af den flotte sæson 2017/18, der endte med en første pokal til Brøndby IF i 10 år, og nu er Besar Halimi tilbage i blåt og gult.

Han skifter dags dato på en 2-årig kontrakt fra FSV Mainz 05 i den tyske Bundesliga.

Om skiftet siger sportsdirektør Troels Bech:

- Besar Halimi var både en dygtig spiller og en meget vellidt person i truppen under sidste sæsons lejemål, så vi er naturligvis glade for at kunne byde ham velkommen tilbage til Brøndby IF og denne gang på en permanent kontrakt.

- Han kender vores spillestil og de krav, der bliver stillet til den enkelte spiller og holdet. Derfor kan han træde direkte ind i truppen og være med til at gøre os endnu klarere i vores udtryk og nå de mål, vi i fællesskab stræber efter, lyder det fra Troels Bech.

Halimi har sin første træningsdag i morgen og kommer til spille med nummer 5.