Mukhtar: Vi tror på chancen

28.08.2018 10:05

På torsdag står den på returopgøret mod KRC Genk i Europa Leagues playoff-runde. Med et nederlag på 5-2 i det første opgør er der et bjerg at bestige for Brøndby-truppen, men det er ikke første gang, at et Brøndby-hold står med en sådan opgave.

Derfor går truppen ind til kampen for at jage muligheden, fortæller Brøndby IF's nummer 10, Hany Mukhtar.

- Vi går 100% efter det. Vi har trænet godt, og vi har vist før, at vi kan ændre resultater over to kampe. Så vi tror på det og går efter det.

- Vi ved alle sammen godt, at det bliver svært, men vi tror på, der er en chance. Og hvis vi ikke tror på det, så er der ingen, der gør. Og så skal vi slå til, når muligheden byder sig, lyder det fra Hany Mukhtar, der håber på, at fansene endnu engang kan skabe en imponerende ramme på Brøndby Stadion.

- Fansene var fantastiske i Genk, selv om det også var en hård aften for dem. De er vigtige for os, og vi har brug for at have dem bag os, og at vi alle står sammen – ikke kun i gode tider som vi har haft de sidste to år, men også nu hvor det måske hakker lidt. Vi skal blive sammen, og vi er stærke sammen. 

- Deres opbakning er altid vigtig for os, og jeg har kun oplevet en fantastisk opbakning i min tid i Brøndby IF. Det er vi er meget taknemmelige for.

Du kan købe billet til kampen mod KRC Genk her - der er kickoff på torsdag på Brøndby Stadion kl. 20:30.

Foto: Getty Images