27. AUGUST 2018 kl. 12:30
Masterclass Trænerdag for samarbejdsklubber

For alle samarbejdsklubber vil der den 30. september være den årlige Masterclass Trænerdag, hvor vores trænere vil stå klar. Traditionen tro vil Trænerdagen løbe af stablen samme dag som en Superligakamp. Her vil en hel dag stå i fodboldtræningens tegn, og arrangementet er gratis for deltagerne. Trænerdagen vil være bygget forskelligt op fra år til år, ligesom der vil indgå forskellige temaer og øvelser.

I modsætning til sidste år vil trænerne i år være medier i træningsøvelserne. Formålet er, at alle trænere skal igennem en masse forskellige øvelser, enten med sig selv som medie eller som tilskuer med Brøndby IF's Masterclass-spillere som medie. Kombinationen af dette skal være med til at give en ekstra forståelse af træningen, samtidig med at alle trænere får udvidet deres egen øvelsesdatabase.

Årets tema er: Teori i Individuel spillerudvikling samt individuel træning

Årets program og tilmelding findes her 

Det er op til den enkelte klub, om de vil tilmelde hver enkelt træner, eller om træneren selv vil gøre det. Efter tilmeldingsfristen den 20. september kl. 12:00 vil kontaktpersonerne i de tilmeldte klubber få tilsendt en samlet liste over tilmeldte, der herefter skal godkendes.

Såfremt der er tilmeldte, der ikke dukker op og ikke melder afbud til [email protected] senest på dagen kl. 09:00, kan klubben risikere at skulle betale et no-show-fee på 200 kroner pr. person.

Ved spørgsmål bedes I rette henvendelse til Philip Storm på [email protected]