Zorniger: Kollektivet er vores styrke

25.08.2018 08:20

I morgen ruller bolden igen for Brøndby IF og denne gang er det syvende runde i Superligaen, hvor modstanderen er Vendsyssel FF på udebane i Hjørring.

Med et næsten udsolgt udebaneafsnit forventes der endnu engang masser af stemning på lægterne.

Cheftræner Alexander Zorniger ser frem til opgøret, hvor han forventer et aggressivt Vendsyssel FF, der vil bruge omstillinger til at udfordre Brøndby IF.

- Vendsyssel FF har nogle gode og hurtige spillere offensivt, og de har spillet nogle gode kampe her i starten af sæsonen. De er aggressive med bolden og hurtige i deres omstillinger. Vi forventer, at Vendsyssel FF vil spille med deres styrke - en kompakt midtbane og hurtige omstillinger med teknisk dygtige spillere. 

Zorniger gør det klart, at Brøndby-holdet er stærkest når kollektivet er i fokus, uanset hvilken modstander man møder. 

- Vi kommer til at lave rokeringer i startopstillingen, så vi er friske, ikke blot i benene, men også i hovederne. Men uanset hvem, der starter inde, er vores styrke, når vi spiller som et hold. Det er ikke nok at tro på, at vi individuelt har kvaliteten til at vinde en kamp. Vi skal vise kvaliteten som hold.

- Vi viste mod KRC Genk i torsdags, at selvom de var bedre individuelt, var vores kollektiv også stærkt i mange momenter af kampen. Det gælder også mod et hold som Vendsyssel FF. Vi skal spille som et kollektiv, for det er måden, vi spiller på i Brøndby IF.

Har du ikke allerede sikret dig billet til udebaneafsnittet til kampen i morgen, så kan du købe den her

Kampen vises på Canal 9 og der er kickoff kl.16:00.

Foto: Getty Images