24. AUGUST 2018 kl. 13:35
Endnu et Masterclass-talent på vej i Superliga-truppen

I dag forlængede Masterclass-talentet Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm sin kontrakt med Brøndby IF med tre år, og U19-spilleren glæder sig til at fortsætte sin rejse i klubben, der om et år vil bære ham ind i Superliga-truppen.

- Jeg er rigtig glad og rigtig stolt over min nye kontrakt. Det er jo en drøm, der går i opfyldelse – en drøm jeg har haft sin jeg var en helt lille dreng, fortæller ’Jobbe’, der er opvokset på Vestegnen og skiftede til Brøndby IF som 12-årig.

- Hele min opvækst har handlet om Brøndby IF, for min familie er en rigtig Brøndby-familie, der også er frivillige i klubben og har været det i mange år.

Planen er nu at tage et år mere på U19 og så til sommer rykke op i Superliga-truppen. Men selv om planen er klar, kommer ’Jobbe’ ikke til at sole sig i sin nye kontrakt.

- Som Coach siger, så er min nye kontrakt ikke slutningen på min rejse. Det er først nu, den for alvor begynder. 

- Det bliver hårdt at tage det sidste skridt op, men jeg er klar og glæder mig til at knokle endnu mere nu, lyder det fra den teknisk stærke offensivspiller.

Også hos sportsdirektør Troels Bech glæder man sig over kontrakten med Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm.

- Han er en spiller, der de sidste sæsoner har udviklet sig rigtig meget, og har gjort det godt på både træningslejre og i træningskampe med Superliga-truppen.

- ’Jobbe’ har et godt blik for spillet, er teknisk stærk, og hvis han fortsætter med at udvikle sig i samme tempo, kan han blive en spiller, som kommer til at bidrage med en masse i Superligaen, siger Troels Bech.