23. AUGUST 2018 kl. 23:41
Zorniger: Genk viste et højere niveau

I en målrig første playoff-kamp mellem KRC Genk og Brøndby IF måtte drengene fra Vestegnen forlade banen i Belgien med et 5-2 nederlag.

Til trods for en flot start af Brøndby IF og gode chancer for et føringsmål, gik man til pause bagud med to mål.

Pauseteen gjorde det godt for de blågule, der kom ud som lyn og torden og fik bragt balance i regnskabet med to hurtige mål af henholdsvis Hjörtur Hermannsson og Kamil Wilczek. Men KRC Genk slog til tre gange til inden kampen blev fløjtet af.

Cheftræner Alexander Zorniger var efter kampen skuffet over resultatet, især da man havde lykkedes med at spille sig tilbage i kampen i starten af anden halvleg.

- Når man taber 5-2, er der selvfølgelig meget, vi skal analysere, og der er ting, vi skal træne endnu mere på træningsbanen, selvom det overordnet set var en af de bedste holdpræstationer, vi har leveret i denne sæson. Genk viste os, at der er endnu et niveau, vi skal op på, for spillerne gjorde, hvad vi bad dem om og kæmpede godt.

- Ved 2-2 lignede de at vi kunne få et godt resultat med hjem, men vi er ikke skarpe på deres dødbolde, og Genk viste kvalitet og greb chancen, når de fik den. Spillerne viste, at de arbejder virkelig hårdt på at ramme et højere niveau, men Genk viste os, at det kræver mere arbejde.

Returkampen spilles på torsdag d. 30. august kl. 20:30 på Brøndby Stadion.

Billetter kan købes her.

Men inden da gælder Vendsyssel på udebane på søndag kl. 16:00. Følg med brondby.com for optakter til kampen.

Foto: Getty Images