21. AUGUST 2018 kl. 14:30
Brøndby Masterclass Cup – stævne for samarbejdsklubberne

Inden udvalgte Superliga-hjemmekampe i dette efterår, står der Brøndby Masterclass Cup på programmet for Brøndby IF’s samarbejdsklubber.

I første omgang gælder stævnet for U8- og U9-hold fra Brøndby Masterclass' samarbejdsklubber. Stævnet, der foregår på Brøndby IF’s anlæg, er til for at bringe samarbejdsklubberne endnu tættere på Brøndby IF og Brøndby Masterclass. Stævnet starter for U8 den 16. september, og for U9 den 21. oktober.

Dagen starter med at spille fodbold, og slutter med at se fodbold, så drengene, der deltager til Brøndby Masterclass Cup (U8-U13), kan få en dag i fodboldens tegn.

Efter stævnet er der tid til at tage i Brøndby IF’s Familie Lounge, og bagefter er de selvfølgelig inviteret med til dagens kamp på stadion. De deltagende hold bliver niveauinddelt med hjælp fra klubberne selv, så alle får en god oplevelse med modstand på samme niveau.

Brøndby Masterclass Cup kørte ligeledes i sidste sæson, hvor det var en stor succes, med dage fyldt med gode fodboldoplevelser, så derfor har man valgt at fortsætte i den nye sæson. Cuppen er med til at bringe både børn og trænere fra samarbejdsklubberne endnu tættere på Brøndby IF, og så er det en bonus for trænerne, at de udvikler sig individuelt gennem mødet med andre trænere.

Vil man læse mere om stævnet kan man gøre det her.

Har man et U8 eller U9 hold, kan man allerede tilmelde sig til et af de to første Brøndby Masterclass Cup. Det gør man her.