21. AUGUST 2018 kl. 09:05
Brøndby-talenter udtaget til landshold

De udtagede spillere for U21-landsholdet er i dag blevet offentliggjort. Der skal spilles to kampe, den første på hjemmebane i Aalborg, hvorefter turen går til Litauen. I de to opgør er der vigtige point til EM-kvalifikationen på spil.

En af de spillere, som skal være med til at sikre de point, er Joel Kabongo. Det er første gang, han er med på det danske U21-landshold.

Men det er ikke kun U21-landsholdet, der samles. Både U16-, U18- og U19-landsholdet skal nemlig også samles.

U19-landsholdet skal til Sverige, hvor der spilles miniturnering fra den 3. til den 11. september. Her er målmandstalentet fra Brøndby Masterclass, Mads Hermansen, udtaget. Ydermere er Jesper "Jobbe" Lindstrøm og Morten Frendrup blevet efterudtaget. Trioen tager sammen til Sverige, hvor de unge talenter skal prøves af.

U18-landsholdet tager en tur til Israel for at spille to venskabskampe mod værtsnationen. Talentet Frederik Nørrestrand er udtaget til turen, og skal således bære den rødhvide-trøje for U18-landsholdet. Kampene spilles den 4. september og den 6. september.

Når U16-landsholdet samles den 28. august, bliver det med tre spillere fra Brøndby Masterclass. Træningssamlingen foregår i Vejen, og her tjekker tre Masterclass-talenter ind.

Der er tale om målmanden Lucas Ziegler Jensen, forsvarsspilleren Filip Hofman Andersen og midtbanespilleren Marinus Løvgren Larsen, som skal repræsentere U16-Landsholdet. 

Hvis du synes, at de danske ungdomslandshold virker interessante, kan du følge dem på Facebook.

Foto: Getty Images