Benedikt Röcker til Tyskland for diagnose

17.08.2018 17:30

Den tyske forsvarsgeneral Benedikt Röcker var ikke med i Brøndby-truppen i gårsdagens kamp mod Spartak Subotica, og han vil desværre heller ikke være i truppen på søndag mod Esbjerg fB. Benedikt Röcker rejser i næste uge til Tyskland for at blive tilset af en specialist, og sportsdirektør Troels Bech forklarer her hvorfor.

- Benedikt Röcker oplyste os i forgårs, at han på det seneste har oplevet enkelte problemer med sit hovede af mulig kognitiv karakter. Derfor tog vi ham ud af truppen til torsdagens kamp og holder ham også ude af søndagens trup, der skal møde Esbjerg fB. Vi arbejder tæt sammen med Bene på at diagnosticere det, og vi sender ham til Tyskland i næste uge for at blive undersøgt af en specialist.

- Vi håber, at det kan give en afklaring, så en eventuel behandling kan påbegyndes hvis nødvendigt. Bene er naturligvis frustreret over at gå glip af en række kampe, men det vigtigste lige nu er, at vi får stillet den rigtige diagnose, så Bene og vi ved, hvordan vi eventuelt skal behandle det, og det håber vi, at specialisterne i Tyskland kan hjælpe med.

Næste kamp for de blågule spilles på søndag kl.18:00 på Brøndby Stadion mod Esbjerg fB og billetter kan købes her.

Foto: Getty Images