Faninformation KRC Genk – Brøndby IF

16.08.2018 22:15

Brøndby IF spiller første kamp i Europa League kvalifikationens Play Off-runde torsdag den 23. august kl. 20:00 i Genk, Belgien. Vi forventer at have udsolgt udebaneafsnit. Brøndby IF stiller med 4 kontrollører og SLO’er i byen fra tidlig torsdag formiddag. Eventuel relevant information vil løbende blive meldt ud på SLO-teamets Twitter.

Stadion og billetsalg
Brøndby IF har fået afsnit A og AA med i alt 969 pladser. Selve stadion har i alt 19.380 tilskuerpladser, da de ikke har monteret sæder på hele stadion. Information omkring billetsalg følger fredag eftermiddag. Der vil være forkøbsret til sæsonkortholdere og billetkøbere fra Serbien og 20 pct. i frit salg.

Luminus Arena
Stadionplein 4
3600 Genk

Udebaneafsnittet er i afsnit AA, og der vil være mulighed for at købe mad og drikke foran stadion fra kl 17:00, til dem der ikke når ind til mødestedet i centrum af Genk. P-pladsen ved stadion vil åbne fra kl 12:00 umiddelbart bag vores afsnit. Det vil være muligt at betale med kreditkort og med Euros.

 

Fanrejser og mødested
Brøndby Support laver busser fra Sjælland og Jylland med afgang onsdag aften. Du kan læse mere information her

Der vil være mødested i centrum af Genk – cirka 200 meter fra banegården. Herfra vil der være Shuttlebusser til stadion med afgang fra kl 17:00.