15. AUGUST 2018 kl. 16:35
Zorniger: Opbakningen kan løfte os videre

Torsdag aften spilles returopgøret mellem Brøndby IF og Spartak Subotica på Brøndby Stadion i tredje kvalifikationsrunde til Europa League. Første kamp endte med en 2-0-sejr til Brøndby IF i Serbien på et mål i hver halvleg af henholdsvis Dominik Kaiser og Hany Mukthar. Kl. 20:00 fløjtes returopgøret i gang, og cheftræner Alexander Zorniger er klar i spyttet, når det gælder morgendagens kamp.

- Vi skal gøre arbejdet færdigt i morgen aften. Vi vil altid være tro mod vores spillestil, men vi skal ikke spille naivt i morgen. Vi skal derfor tage vores energiske måde at spille på og kombinere det med at spille med europæisk kløgt og snilde. Det kræver fuldt fokus, og vi skal have hovedet med i kampen i alle 90 minutter og gøre, hvad der kræves for at gå videre.

Cheftræner Zorniger fortæller, at man har evalueret de to seneste kampe, og at et avancement kræver, at holdet tager mange rigtige beslutninger. 

- Vi har evalueret kampen i Beograd fra torsdag og i Telia Parken i søndags, og vi har lært af de kampe. Meget handler om kvalitet i beslutninger, der skal tages lynhurtigt. Hvornår skal vi presse højt? Hvornår skal vi stå lidt dybere? Vores måde at spille på gør, at disse beslutninger på banen mange gange kan afgøre, om vi kommer frem til en målchance, eller om vi bliver fanget i en omstilling. Vores mål er at komme videre til playoff-runden, og det kræver, at vi tager mange rigtige beslutninger i morgen aften. 

Cheftræneren fortæller, at opbakningen på Brøndby Stadion torsdag aften er en stor fordel og kan løfte holdet videre. 

- Vi har store forventninger til os selv, og i de sidste tolv måneder har vi kun tabt et par kampe, så vi ved, at vi har et højt niveau, og at vi kan tage de rigtige beslutninger i løbet af en kamp. Men uanset om det er Europa eller Superligaen, så er det altid en fordel for os at spille på Brøndby Stadion, og når spillet måske ikke altid flyder i perioder af en kamp, så er det, at opbakningen er endnu mere vigtig. Energien fra tribunerne kan løfte os videre ud i Europa.

Har du endnu ikke købt billet, så kan du sikre dig billet her. Kampen vises på 6’eren med kickoff kl. 20:00.

Foto: Getty Images