10. AUGUST 2018 kl. 07:30
Radosevic: Vigtigt resultat, men vi er ikke videre endnu

- Det var dejligt at se Tony (Jung, red.) tage den ned og lave en god assist til Dominik (Kaiser, red.). Det var vigtigt at få scoret det første mål, lød det fra Josip Radosevic efter sejren over Spartak Subotica på 2-0.

Radosevic slog den lange aflevering, som Jung lagde ind til Kaiser, men selv om Hany Mukhtar fulgte op med en flot scoring lige efter pausen, vil den kroatiske midtbaneslider ikke tale om avancement til playoff-kampene i Europa League.

- Vi har måske vundet den første kamp, men det er spild af kræfter, hvis vi ikke gør arbejdet færdigt næste torsdag.

- Derfor skal vi kun fokusere på den næste kamp, og det er ikke Subotica. Det er FC København på søndag. Når den kamp er ovre, kigger vi mod Europa igen, og så skal vi følge dagens resultat op på Brøndby Stadion, fastslår den hårdtarbejdende kroat.

Du kan købe din billet til returkampen mod Spartak Subotica her.

Der er kampstart kl. 20:00 på torsdag den 16. august.