3. AUGUST 2018 kl. 09:40
Christian Enemark skifter til HB Køge

Sidste sæson rykkede U19-talentet Christian Enemark op i Brøndby IF’s Superliga-trup, men et sammenfald af stor konkurrence om pladserne i forsvaret og en langvarig skade i foden har gjort vejen til spilletid lang for forsvarstalentet.

Derfor skifter han nu til HB Køge på en lejeaftale for resten af denne sæson og dermed frem til udløb af sin kontrakt med Brøndby IF.

- Christian Enemark har viljen til at tage det næste skridt, men efter en længere skadesperiode hos Christian er kampen om spilletiden på højre back blevet skærpet med tilgangen af Jens Martin Gammelby og Björn Kopplin.

- Som talent er det vigtigt at få masser af spilletid for at kunne tage det næste skridt i sin udvikling, og den mulighed får Christian nu i HB Køge, som han i sin tid kom til Brøndby IF fra, forklarer sportsdirektør Troels Bech.

Christian Enemark selv har været glad for sin tid i Brøndby IF, men nu ser han frem mod at få spilleminutter i benene.

- Som ung spiller er spilletid det vigtigste. Den har der af flere grunde, som Troels også nævner, været langt til her, så derfor er jeg rigtig glad for at få muligheden i HB Køge, der jo næsten er mit andet hjem.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Brøndby IF og har både lært og udviklet mig utrolig meget. Nu er tiden så kommet til at bruge alt det, som jeg har lært, så jeg kan tage det næste skridt i min udvikling, lyder det fra ’Ene’.

Foto: Getty Images