30. JULI 2018 kl. 13:05
Hvem skal være månedens spiller i juli?

Vi har fået skudt sæsonen i gang, og første måned er allerede ved at synge på sidste vers. Det betyder også, at vi i samarbejde med Arbejdernes Landsbank skal have kåret månedens bedste Brøndby-spiller for juli.

Juli har budt på tre kampe, og her har Brøndby IF trukket sig sejrrigt ud af to og spillet en enkelt uafgjort. I alt har vi set fem blågule scoringer, mens modstanderne tilsammen har formået at score to gange. Vi har set kampene igennem og har fundet tre nominerede - men som altid er det jer, fans, der bestemmer, hvem vinderen skal være.

Du kan deltage i konkurrencen på vores Facebook-side, og månedens spiller bliver kåret inden torsdagens træning.

De nominerede er:
Marvin Schwäbe, Kamil Wilczek og Anthony Jung.

Kampe i juli

16. juli
Randers FC - Brøndby IF 0-2
Se kampfakta her

22. juli
Brøndby IF - Vejle BK 1-1
Se kampfakta her

29. juli
Hobro IK - Brøndby IF 1-2
Se kampfakta her