27. JULI 2018 kl. 19:34
Velkommen hjem til Nikolai Laursen

Brøndby IF forstærker angrebet med 20-årige Nikolai Laursen, der kommer til på en lejekontrakt frem til næste sommer med option på et køb.

- Nikolai er en rigtig Brøndby-dreng, der har taget hele turen op fra vores børnehold gennem Masterclass og til debut på Superliga-holdet, og jeg er sikker på at rigtig mange Brøndby-fans glæder sig til at se ham i Brøndby-trøjen igen, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech.

Nikolai Laursen scorede i sin debut mod FC Vestsjælland på Brøndby Stadion, der endte 4-0 og skiftede derefter til PSV Eindhoven, hvor han var så uheldig at blive ramt af to længerevarende skader. De ligger dog langt bag ham nu, og han har haft en rigtig god sæson hos Jong PSV, der spiller i den næstbedste hollandske række.

- Han har på relativt få år har fået rigtig meget erfaring på den relativt korte tid – både med spilletid, scoringer og et par uheldige og langvarige skader, fortæller Troels Bech, der glæder sig over at få muligheden for nu at hente Nikolai Laursen hjem til Brøndby IF.

- Han er på vej mod sin bedste form igen. Han er senest blevet kåret til det største talent i Jupiter League, hvor han har scoret 10 gange for Jong PSV. Hans dybdeløb bliver en god tilføjelse til vores angreb, og vi glæder os over, at Nikolai har lyst til at tage de løb for os.

Nikolai Laursen får trøje nummer 18 og har sin første træning med truppen på mandag.