Billetsalget til Derby i Parken starter på tirsdag

27.07.2018 11:30

Søndag den 12. august klokken 16:00 løber sæsonens første Derby af stablen, når Brøndby-mandskabet gæster Telia Parken. Vanen tro vil det blive med stor opbkaning fra det blågule udebanafsnit, og Brøndby IF har modtaget de aftalte 2.500 billetter til udebaneafsnittet i Telia Parken.

Salget starter tirsdag d. 31. juli i tidsrummet kl. 16:00 – 18:00 via billetvognen bag Sydsiden. 

Sæsonkortholdere har forkøbsret, og der kan købes én billet per sæsonkort - du kan dog godt medbringe flere kort.

Derudover har vi allokeret 20 % af billetterne til åbent salg, der sammen med de eventuelt resterende billetter vil komme i frit salg i Brøndby Shoppen fra onsdag den 1. august. Man kan møde op og købe fire billetter pr. person, og det vil blive meldt ud her på siden, når der ikke er flere billetter tilbage.

Vær opmærksom på, at alle billetter til udebaneafsnittet skal påføres navn på billetindehaveren. Alle Brøndby-fans vil ved ankomst til Parken blive bedt om at vise fotoidentifikation, og navnet på billetten skal stemme overens med det medbragte billed-id.

En billet til udebaneafsnittet koster 185 kroner, og du behøver ikke at medbringe billed-id til tirsdagens billetsalg. Medbring til gengæld gerne de navne, der skal skrives på billetten, på skrift. På den måde går ekspeditionen hurtigere.

Foto: Getty Images