23. JULI 2018 kl. 15:39
Midlertidigt udsolgt: Den nye Brøndby-trøje er revet væk

Der har været stor rift om Brøndby IF’s nye hjemmebanetrøje, der blev lanceret i forbindelse med sæsonens første Superliga-kamp for otte dage siden i Randers.

Interessen har været så stor, at Brøndby Shoppen her til morgen må meddele, at hjemmebanetrøjen er midlertidigt udsolgt.

- Vi har haft hjemmebanetrøjen til salg i en uge, og alt er blevet revet væk. Vi har på en uge solgt dobbelt så mange af denne sæsons trøje, end vi gjorde med sidste sæsons på samme tidspunkt, siger merchandisechef i Brøndby Shoppen, Jesper Andersen.

- Belært af den store interesse omkring sidste års trøjelancering, bestilte vi mange flere trøjer hjem denne gang. Interessen har dog været meget større i år, så nu må vi erkende, at lageret er udtømt, siger Jesper Andersen, der dog forsikrer de fans, som endnu ikke har fået fat i den nye trøje, at der er flere på vej. 

- Vi har selvfølgelig bestilt flere hjemmebanetrøjer, og de kommer i løbet af ugen, siger merchandisechefen. 

Det er dog ikke kun trøjesalget, der har været stor efterspørgsel på.

I skrivende stund er der solgt næsten 11.000 sæsonkort til den nuværende Superliga-sæson. Har du endnu ikke fået sikret dig sæsonkort og din egen faste plads på Brøndby Stadion, kan du købe det her.