19. JULI 2018 kl. 19:01
Troels Bech: Kæmpe skulderklap til Nørgaard og Brøndby IF

Som det netop er blevet offentliggjort skifter Christian Nørgaard til italienske ACF Fiorentina i Serie A. Det er et skifte, der fortæller meget godt om den udvikling både Christian Nørgaard og Brøndby IF er gennemgået de sidste to år, fortæller sportsdirektør Troels Bech.

- Det er et kæmpe skulderklap til både Christian Nørgaard og Brøndby IF. Christian har som både fodboldspiller og person gennemgået en enorm udvikling de seneste to sæsoner, hvor han også er blevet et bindeled til denne klubs mange fantastiske fans.

- Når man på den måde vokser som spiller og leverer de præstationer, som Christian har leveret, er det kun naturligt, at de store klubber holder øje med ham. Her kom Fiorentina med en rigtig god mulighed for både Christian og Brøndby IF, og nu skal Christian så tage det næste skridt i sin udvikling i en ny klub og på et højere niveau.

Salget af Christian Nørgaard er resultatet af en stor målrettethed på og uden for banen i Brøndby IF, og derfor skal afsked med Nørgaard ses som en positiv dag, selv om han er en af de helt store fanfavoritter.

- Vi har sat os nogle mål både sportsligt og forretningsmæssigt med strategi 6.4. Salget af Christian Nørgaard passer perfekt i den strategi, og med sådanne salg muliggør vi investeringer i trup og infrastruktur, som vi ser det ske i disse måneder – også selv om der er mange, der kommer til at savne Christian både i klubben og på tribunen, lyder det fra Troels Bech.

Foto: Getty Images