19. JULI 2018 kl. 19:02
Christian Nørgaard: Tak til alle

Christian Nørgaard skal fremover til at kalde sig selv for Fiorentina-spiller i stedet for Brøndby-spiller. Midtbanespilleren skifter i dag til den traditionsrige italienske klub.

- Der går rigtig mange tanker gennem mit hoved og følelser gennem min krop i dag. Den altoverskyggende tanke og følelse er dog taknemmelighed. Det er over for klubben, spillerne, staben og selvfølgelig fansene. De skal vide, hvor meget de betyder for både klubben og mig. De er helt unikke, og nu er jeg en af dem – en Brøndby-fan.

- Jeg vil også gerne sige tak til Alexander Zorniger. Han har troet på mig fra første dag og givet mig ansvar og tillid. Han har været med til at gøre dette skifte muligt, og han har en stor andel i min udvikling de sidste to år, lyder det fra Christian Nørgaard.

Om selve skiftet til Fiorentina forklarer han:

- Det er en kæmpe mulighed og et eventyr, som er værd for mig at forfølge. Det er en anerkendelse af den udvikling, jeg og klubben er gået igennem de sidste par år. Derfor ser jeg det som en positiv historie for både mig og Brøndby IF.

- Det hele er gået lidt stærkt de sidste par dage, men så snart muligheden er der, kommer jeg hjem og siger farvel. Det er vigtigt for mig at få gjort, for Brøndby IF er kommet til at betyde så meget for mig, lyder det fra Christian Nørgaard.

Foto: Getty Images