Schwäbe før Superliga-debut: Har hørt, at udebane føles som hjemmebane

14.07.2018 10:00

Randers FC hedder de blågules første udfordring i Superligaen, når de på mandag møder kronjyderne på BioNutria Park Randers. Kampen giver mulighed for, at flere af de nye spillere, der stødte til truppen over sommeren, kan debutere for Brøndby IF. En af dem, der er i spil til en debut, er den nye nummer 1, Marvin Schwäbe. Og han fremhæver fansenes opbakning som en af de ting, han særligt ser frem til.

- Mine holdkammerater har fortalt mig, at udebanekampe også føles som hjemmebane på grund af vores fans. Det betyder meget for mig at have fansene bag mig, så det glæder jeg mig til at opleve, fortæller tyskeren, der kan se frem til stor opbakning fra udebaneafsnittet, der grundet den store interesse er blevet udvidet.

Den nye Brøndby-målmand har været en del af Brøndby-mandskabet i en måned, og han ser tilbage på den første tid med et smil på læben.

- Den første tid i Brøndby har været rigtig god. Truppen har været gode til at tage imod mig, og atmosfæren og omgivelserne er bare gode. Jeg er rigtig glad for at være her, og jeg ser meget frem til at spille min første kamp, siger Schwäbe, der er faldet hurtigere til i klubben end forventet:

- Jeg forventede, at det ville blive lidt sværere at falde til på grund af sproget, ligesom det er første gang, at jeg spiller i udlandet. Men det er gået rigtig godt, og så er der selvfølgelig nogle tyskere i truppen, som jeg har spurgt til råds, hvis jeg har haft nogle spørgsmål til det sprogmæssige.

Kampen mod kronjyderne fløjtes i gang kl. 20:15 på mandag på BioNutria Park Randers, og hvis du gerne vil se Zornigers tropper i aktion til sæsonens første kamp, kan du købe din billet til udebaneafsnittet her.

Vil du også være sikret en plads til Brøndby-holdets kampe på Brøndby Stadion, er det stadig muligt at få fingrene i et sæsonkort. Du kan læse mere her.

Foto: Getty Images