10. JULI 2018 kl. 09:30
Nyt lys skal langtidssikre Brøndby Stadion

256 LED-lamper med mindst 50.000 timers levetid. Sådan lyder den nyeste tilføjelse til Brøndby Stadion, og dermed er der sikret lys over de blågule spillere til de næste mange, mange kampe.

J. Jensen Fodboldbaner står bag leveringen og opsætningen af det nye stadionlys, som er langt væk hjemmefra.

- Lyset er lavet af en kinesisk producent, der blandt andet har leveret til OL-byen. Vi så lyset i funktion og blev meget imponeret af det, fortæller administrerende direktør i J. Jensen Fodboldbaner, Kim Østergaard, og fremhæver fordelene ved netop dette lys:

- Lyset er billigere i drift, ligesom det er mere miljøvenligt end de tidligere lamper. Derudover giver de også en bedre og mere ensartet belysning. De højere LUX-tal giver noget bedre TV-billeder, og det kommer i høj grad til syne på slow motion-billeder. Især når det er mørkt.

Sammenlignet med det tidligere lys er det nye stadionlys tilmed mere fleksibelt.

- En anden fordel er, at man først behøver at tænde lysene cirka en halv time før kampstart sammenlignet med de tidligere lamper, der skal tændes to-tre timer før kampstart for at blive varme. 

Du kan se Brøndby-spillerne i det nye rampelys for første gang i sæsonen søndag den 22. juli, når Vejle Boldklub gæster Brøndby Stadion. Køb din billet til opgøret her. 

Vil du derimod være sikret en plads til alle Brøndby-holdets kampe i den nye Superliga-sæson, er et sæsonkort sagen. Læs mere her.