8. JULI 2018 kl. 16:55
Sejr i sidste test

På mandag den 16. juli starter Superligaen for Brøndby IF's vedkommende med en udebanetur til Randers. I dag spillede Zornigers mandskab den sidste test inden sæsonåbneren, og her endte det med en 3-0-sejr over tyske FC St. Pauli.

Første mål blev sat ind af Ante Erceg, der endte med en friløber, rundede gæsternes målmand og sendte bolden i nettet efter 18 minutters spil. De fremmødte på Brøndby Stadion fik endnu et mål inden pausen, og igen var det en ny mand i Brøndby-trøjen, der stod for scoringen. Dominik Kaiser satte en inderside på et indlæg fra Anthony Jung, og via stolpen endte bolden i mål.

Wilczek stangede kort inden slutfløjtet bolden i mål efter et hjørnespark, og det blev sidste scoring i kampen, og Brøndby IF kan nu se frem mod sæsonstarten om otte dage. 

Du kan gøre det samme, og hvis du endnu ikke har sikret dig et sæsonkort til Brøndby Stadion, kan du gøre det lige her.