Faninformation forud for kampen mod FC St. Pauli

06.07.2018 10:25

På søndag ruller bolden igen på Brøndby Stadion, når tyske FC St. Pauli kommer på besøg til den sidste træningskamp inden sæsonstarten. Der er kampstart kl. 15:00, og her følger lidt information til dem, der skal en tur på stadion.

Loxam og Sydsiden er åbne
Til kampen vil Loxam-tribunen og Sydsiden Nedre være åbne for Brøndby-fans, mens de gæstende tilskuere får J. Jensen Nedre. Der vil være "free seating" til kampen, hvilket betyder, at man kan sætte sig på den plads, man ønsker. Man behøver derfor ikke sætte sig på sin sæsonkortplads, ligesom man omvendt ikke kan være sikker på, at ens sædvanlige plads er ledig.

Der vil være åbent mellem Loxam-tribunen og Sydsiden, så man frit kan gå frem og tilbage, og portene åbner 13:30.

Familie Loungen åbner inden kampen
Sommervejret ser ud til at fortsætte på søndag, så ud over at åbne indenfor som sædvanligt vil der også være aktiviteter uden for Familie Loungen. 

Familie Loungen slår dørene op kl. 13:00, og til kampen på søndag vil der være fri adgang for alle i pausen og i anden halvleg. Man behøver altså ikke være medlem af Brøndby Junior eller have et familiesæsonkort.

Ny rygepolitik
Kampen på søndag vil være den første med de nye rygeregler på Brøndby Stadion. Her kan du læse mere om, hvor man på ryge til Brøndby IF's hjemmekampe.

Der er gratis adgang for sæsonkortholdere, og har du endnu ikke sikret dig plads til næste sæsons hjemmekampe, kan du gøre det her. Du kan også købe billet til søndagens kamp her.

Foto: Getty Images