25. JUNI 2018 kl. 18:00
Svenn Crone skifter til Silkeborg IF

Hele vejen fra de yngste ungdomshold og op til fast mand på Superliga-mandskabet i Brøndby IF. Det har været Svenn Crones rejse som fodboldspiller i Brøndby IF, men fremover bliver det Silkeborg IF, der skal have glæde af den alsidige forsvarsspillers kompetencer.

Svenn Crone skifter nemlig til Silkeborg IF på en permanent transfer. 

- Svenn er et eksempel, som mange talenter kan følge i Brøndby IF. Han er en spiller, der aldrig har været bange for at tage kampen op, og det har båret ham gennem Masterclass og op til Superliga-truppen. Og han skal også have en del af æren for, at Brøndby IF som klub og hold er løftet og nu står endnu stærkere end i mange år, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech, der fortsætter:

- Men der er også blevet længere til spilletid for Svenn, og derfor er det naturligt, at han er kommet til en beslutning om at prøve kræfter med en ny klub og nogle nye rammer. Det er en moden beslutning, og vi ønsker Svenn alt det bedste i fremtiden.

Og hovedpersonen selv glæder sig også til fremtiden og det nye kapitel i fodboldkarrieren.

- Det har været en let og en svær beslutning på én gang. Let fordi spilletid er vigtig for min udvikling, og min mavefornemmelse var rigtig god, da jeg besøgte Silkeborg tidligere på ugen. Svært fordi jeg er vokset op i Brøndby IF, og det er her, jeg er blevet formet som fodboldspiller.

- Jeg skylder mange trænere og frivillige i klubben meget, og det samme gælder fansene. Dem vil jeg aldrig glemme, og jeg er også glad for at have været en del af den nye rejse, som Brøndby IF begyndte på for to år siden, lyder det fra Svenn Crone, der nu skal hjælpe Silkeborg IF med at komme tilbage i Superligaen.

Svenn Crone har spillet 62 kampe for Brøndby IF’s bedste mandskab og scoret et enkelt mål.

Foto: Getty Images